vencibull Публикувано 10 Май, 2020 Share Публикувано 10 Май, 2020 (Редактирано) Здравейте, Някой рециклирал ли е апаратите и ако да, какъв комплект ползвахте? Интересуват ме задните апарати, но и за предни ще е полезно. Поздрави Редактирано 10 Май, 2020 от vencibull Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kty Отговорено 26 Май, 2020 Share Отговорено 26 Май, 2020 И аз имам същият проблем, по принцип знам че стават задните апарати от фронтера А , но в случай ,че ги сменяш целите. Ремонтен комплект от фронтера не става тъй като буталото на ховъра е 41 мм а на фронтерата 42 мм. Аз лично почистих перфектно гумичките, каналите и всички елементи, смазах обилно и вече не задържат. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 28 Май, 2020 Автор Share Отговорено 28 Май, 2020 Аз буталото ще го лъсна, гумичките ми трябват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kty Отговорено 29 Май, 2020 Share Отговорено 29 Май, 2020 потърси ги по размер или слагаш цял апарат от фронтера. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sirko1 Отговорено 4 Юни, 2020 Share Отговорено 4 Юни, 2020 От евро7 за h5 , за h3 мисля че ф друг размер 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sirko1 Отговорено 11 Юни, 2020 Share Отговорено 11 Юни, 2020 Autofren 4326 (41мм) ремонтен комплект за задни спирачни апарати за Н3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts