Весислав Кангов Публикувано 23 Януари, 2020 Share Публикувано 23 Януари, 2020 С малко разкрасяване разбира се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 29 Януари, 2020 Автор Share Отговорено 29 Януари, 2020 Споделяне на информация след като го тествах от София до Варна, много добро държеше на пътя, изключително агресивен при изпреварване, нулева умора от салона и комфорта при шофиране. Дори разхода ме задоволи с газовата уредба от Ланди Ренцо, от страна на газ много добре но за 450 км дръпна и 20на лева бензин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 29 Януари, 2020 Share Отговорено 29 Януари, 2020 (Редактирано) Колега сега не разбрах доволен ли си от разхода или тия 20 лева за бензин ти развалиха кефа? Редактирано 29 Януари, 2020 от Мариян Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 30 Януари, 2020 Автор Share Отговорено 30 Януари, 2020 (Редактирано) Бих казал много доволен, както теглих чертата газ,бензин гори по малко от Ховъра. Не знам обаче как ще се държи на труден терен Ховъра ми беше танк,а и дано на собственик да е попаднал МНОГО СЪМ ГО ГЛЕДАЛ! Редактирано 30 Януари, 2020 от Весислав Кангов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
todoricco Отговорено 20 Май, 2022 Share Отговорено 20 Май, 2022 Много добре изглежда ,много е хубава колата!Със здраве да си я управлявате.Какви са впечатленията след две години шофиране. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts