Весислав Кангов 14 Posted January 23, 2020 С малко разкрасяване разбира се. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Весислав Кангов 14 Posted January 29, 2020 Споделяне на информация след като го тествах от София до Варна, много добро държеше на пътя, изключително агресивен при изпреварване, нулева умора от салона и комфорта при шофиране. Дори разхода ме задоволи с газовата уредба от Ланди Ренцо, от страна на газ много добре но за 450 км дръпна и 20на лева бензин. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Мариян 5 Posted January 29, 2020 (edited) Колега сега не разбрах доволен ли си от разхода или тия 20 лева за бензин ти развалиха кефа? Edited January 29, 2020 by Мариян Quote Share this post Link to post Share on other sites
Весислав Кангов 14 Posted January 30, 2020 (edited) Бих казал много доволен, както теглих чертата газ,бензин гори по малко от Ховъра. Не знам обаче как ще се държи на труден терен Ховъра ми беше танк,а и дано на собственик да е попаднал МНОГО СЪМ ГО ГЛЕДАЛ! Edited January 30, 2020 by Весислав Кангов Quote Share this post Link to post Share on other sites