lakatnika Публикувано 4 Ноември, 2019 Share Публикувано 4 Ноември, 2019 (Редактирано) Привет,след дълго търсене на Hover H3,(и липса на читава бройка) се престраших с ShuangHuan S Ceo. /на късмет.../ До колкото разбрах двигателя е същия като на Ховърите 4G64S4M /SGC3606. 4x4 се включва с копче/3 позиции 4х2/4х4/неутрална.-за сега ...май работи... с г.и.-работи добре както на бензин, така и на газ. Редактирано 28 Юли, 2021 от lakatnika фото... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 4 Ноември, 2019 Share Отговорено 4 Ноември, 2019 Честито и със здраве да си я караш👍 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 4 Ноември, 2019 Автор Share Отговорено 4 Ноември, 2019 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Petur Отговорено 7 Февруари, 2020 Share Отговорено 7 Февруари, 2020 здрасти колега обмислям закопуване на тъкъв джип кажи нещо повече за него или дай някък номер или феисбук да ти звана Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 4 Март, 2020 Автор Share Отговорено 4 Март, 2020 На 7.02.2020 г. at 10:20, Petur написа: здрасти колега обмислям закопуване на тъкъв джип кажи нещо повече за него или дай някък номер или феисбук да ти звана Какво направи бреее? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Алекс Отговорено 5 Август, 2021 Share Отговорено 5 Август, 2021 Здравейте. И аз съм горд собственик на такъв китайски автомобил. Автомобила е изключително сполучлив. Взех го юни месец 2020г. Ще кача малко снимки. Единствения проблем който има тази кола са брави те на вратите. Вратите са тежки и брави те се износват много лесно. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 9 Август, 2021 Автор Share Отговорено 9 Август, 2021 (Редактирано) Ееее най после съмишленик.... Супер ти е Китайчето...вече завиждам за лачените Фарове (полирал ли си ги???) Желая безаварийни километри и посещение на красива природа! дай инфо за двигателя? (и дано и други се престрашат да пишат) Редактирано 9 Август, 2021 от lakatnika Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anton1213 Отговорено 20 Ноември, 2021 Share Отговорено 20 Ноември, 2021 Обмислям да си купя shuanghuan но леко ме е страх защото до сега не съм виждал такова нещо. Има ли често проблеми колата и струва ли си 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 20 Ноември, 2021 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2021 Преди 3 часа, Anton1213 написа: Обмислям да си купя shuanghuan но леко ме е страх защото до сега не съм виждал такова нещо. Има ли често проблеми колата и струва ли си Здрасти колега, нали знаеш... "жена и кола са на късмет"😂😂😂 Честно казано сменям само консумативи и карам...за сега друго не съм патил. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
газаджията Отговорено 26 Ноември, 2021 Share Отговорено 26 Ноември, 2021 On 11/21/2021 at 1:03 AM, lakatnika said: Здрасти колега, нали знаеш... "жена и кола са на късмет"😂😂😂 Честно казано сменям само консумативи и карам...за сега друго не съм патил. да те питам кожените калъфи на предните две седалки от къде ги сбара, търся нещо такова и аз за моя дръгляк. Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 26 Ноември, 2021 Автор Share Отговорено 26 Ноември, 2021 (Редактирано) Преди 1 час, газаджията написа: да те питам кожените калъфи на предните две седалки от къде ги сбара, търся нещо такова и аз за моя дръгляк. Мерси предварително 😂😂😂 какъв е твОя дръгляк бре??? Хващат окото а? Ей от тук: https://www.flexzon.com/2040/комфортна-висококачествена-калъф-тапицерия-за-предни-седалки-flexzon-bezhova Редактирано 26 Ноември, 2021 от lakatnika Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts