didodido Публикувано 17 Септември, 2018 Share Публикувано 17 Септември, 2018 Не светят плафоните в купето и на вратите!Светят само плафоните в краката на шофьора и пасажера.Бушоните са проверени ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 18 Септември, 2018 Share Отговорено 18 Септември, 2018 Прегледай бутоните покрай волана дясно/ляво. На Н3 някой от бутоните ги изключваше,но кой не си спомням. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 18 Септември, 2018 Share Отговорено 18 Септември, 2018 Еи ти два пълни комплекта схеми и на двата мисля, че е на 6 чертеж вътрешното осветление...спорна работа!!! Мисля ,че колегата е прав ляво май е бутона...... hover_electric_05.pdf hover_electric_06.pdf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didodido Отговорено 19 Септември, 2018 Автор Share Отговорено 19 Септември, 2018 (Редактирано) Ето снимки от дясно и от ляво.Няма ефект от смяната на позициите!По скоро си мисля че e контрол модула, но не знам къде е! Редактирано 19 Септември, 2018 от didodido Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 19 Септември, 2018 Share Отговорено 19 Септември, 2018 На Н3 със сигурност имаше бутон за целта. Евентуално да е направено като габаритите т.е. като изгори единия и другия умира. Дали всички крушки са ОК - вариант?! Това не е ли Н5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 20 Септември, 2018 Share Отговорено 20 Септември, 2018 Еиии това не е Н3. И слушай стария електричар. Тръгваш по схемата и ред по ред и ще намериш.Ако нямаш кураш има специализирани електросервизи за автомобили. Защото както казваше моят преподавател по основи на електротехниката в електротехникума- авто ел техниката е мръснишка, защото върви по един кабел другото е масата и прехвърля по нея насам и натам. Т.е. намери човек вещ в автоелтехниката... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didodido Отговорено 20 Септември, 2018 Автор Share Отговорено 20 Септември, 2018 (Редактирано) Автомобила е Н5.Интересуваме къде се намира този модул? Редактирано 20 Септември, 2018 от didodido Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts