niksan_nng Публикувано 25 Февруари, 2018 Share Публикувано 25 Февруари, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги! Някой сменял ли е задни амотрисьори на волекс? На мен ми се налага за втори път. Първо ги смених на около 35 000 км, гаранционно. Казаха че били дефектни. Сега на 105 000 км, левият си чака за смяна. Редактирано 25 Февруари, 2018 от niksan_nng Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 25 Февруари, 2018 Share Отговорено 25 Февруари, 2018 Аз също гаранционно на 200км. Естествено бяха дефектни. След смяната пак се върнах, за да ги сложат като хората, че и новите си тропаха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ADU Отговорено 24 Март, 2018 Share Отговорено 24 Март, 2018 Моите потропват като стане студено. Всяка зима е така. Стопли ли се все едно не е било. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niksan_nng Отговорено 24 Март, 2018 Автор Share Отговорено 24 Март, 2018 Вчера смених задните амортисьори с не оригинални в оторизирания сервиз в Стара Загора. Разликата е осезаема. Сега вози по-твърдо. А случайно някой да знае дали задни пружини от тойото ярис 2-ро поколение пасват на нашите волекси? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobiblagoev Отговорено 5 Май, 2019 Share Отговорено 5 Май, 2019 (Редактирано) Здравейте, искам да ми кажете с какви задни амортисьори да сменя моите. И каква цена е комплекта? Вече са сменени с TRW и. Цената е 85лв за двата амортосьора. Редактирано 8 Май, 2019 от bobiblagoev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 28 Май, 2019 Share Отговорено 28 Май, 2019 On 5/5/2019 at 2:03 PM, bobiblagoev said: Здравейте, искам да ми кажете с какви задни амортисьори да сменя моите. И каква цена е комплекта? Вече са сменени с TRW и. Цената е 85лв за двата амортосьора. Като возене каква е според теб разликата спрямо оригиналните? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobiblagoev Отговорено 2 Юни, 2019 Share Отговорено 2 Юни, 2019 Честно казано ми се струва една идея по твърдо.Но не е нещо фрапиращо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts