Jump to content

ADU

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Адрес:
  Варна
 • Карам:
  Voleex C10

Recent Profile Visitors

633 profile views

ADU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Здравей колега,Аз също се интересувам от бутона на волана.Ако го поръчам трябва ли да се окабелява,защото в алиекспрес пише switch or switch with line.

  Ако вашия стария е наличен съм готов да го закупя,от Бургас съм Благодаря ви!

  Телефона ми е 0899 717 605 Антон.

 2. Ако двигателя е същия като на Voleex C10 , филтъра е MAHLE LX1002. По този номер можеш да си намериш алтернативи от други марки. Маслен филтър - MAHLE OC-196 Филтър купе - MAHLE LA 395 Това са филтрите които аз използвам. Надявам се информацията да е полезна.
 3. Когато се махне централната част на волана (airbag), в горната част има женска букса. Просто свързваш. Самото монтиране на бутоните е по сложно, вече трябва да се развие задната част на волана за да се махне декоративната капачка на чието място се слагат бутоните. Ако си от Варна мога да помогна с монтажа. Моите бутони ги махнах защото не могат да управляват мултимедията която монтирах.
 4. Само хардуерно е. Дерзай напред!
 5. Моите потропват като стане студено. Всяка зима е така. Стопли ли се все едно не е било.
 6. На мен в представителството ми казаха, че завода в България ще се съсредоточат в производството на джиповете и пикапите, а леките коли били до изчерпване на количествата и нямало да се предлагат повече. Малко странно ми се стори това, но явно няма да разчитат на леките автомобили за напред.
 7. Здравейте колеги. До този момент бях само читател на този форум, но нека кажа за моите впечатления за автомобила. О т три месеца му се радвам и шофирам с кеф и нямам никакви забележки. От две седмици насам и аз чувам някакво стържене рано сутрин при потегляне и го помислих за накладките понеже във Варна напоследък има много мъгли та от влагата евентуално да се получава. Виждам че пишете за подобен проблем да се надяваме да не е от съединителя. Наближавам първо техническо обслужване та като отида ще им кажа да обърнат внимание. Пожелавам на всички колеги безаварийни километри!
×
×
 • Create New...