snipi Отговорено 18 Ноември, 2017 Автор Share Отговорено 18 Ноември, 2017 Уверено знам къде е но на Н5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 18 Ноември, 2017 Share Отговорено 18 Ноември, 2017 Кажи къде е на Н5 аз ще го търся моя е модел почти подобен на Н5.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 19 Ноември, 2017 Автор Share Отговорено 19 Ноември, 2017 На Н5 е в кутията под капака(бушони)и на баш Н5 е единствения 5 А ,другите са с повече ампери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 19 Ноември, 2017 Автор Share Отговорено 19 Ноември, 2017 Като го изключа,извадя бушона 5А (в положение включен ПП) ,лампата на 4ВД постоянно мига,което мене лично много ме дразни,особенно по тъмно.Незнам ако на ШМ и дръпна кабелите,от доло,на моста,какво ще стане,В краен случай ,ще лепна на лампичка та нещо залепващо се и ще мига докато изгори..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 19 Ноември, 2017 Share Отговорено 19 Ноември, 2017 Преди 6 часа, snipi написа: На Н5 е в кутията под капака(бушони)и на баш Н5 е единствения 5 А ,другите са с повече ампери. Къде в моторния отсек или в кабината???? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 20 Ноември, 2017 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2017 Под капака,при мотора,от ляво,по посока на движението(е при мен Н 5) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 22 Ноември, 2017 Share Отговорено 22 Ноември, 2017 В твойта сервизна книжка трябва да я има тая бушониера...снимай я и ми я пратикачи я тук може и даже и нея да снимаш под капака. Щото аз книжка с тая бушониера нямам. имам тази в купето ...Закачи ги двете снимки да ги ползваме.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts