Dargov Отговорено 27 Август, 2019 Share Отговорено 27 Август, 2019 Здравейте колеги, тъкмо мислех да се похваля с успешно развитие на обслужването на ходовата част и взе че се скапа дюза на газовата уредба. Сега се прибрах от газаджията. Човека има кабели, всичко но ми каза че с тая марка АГ СГИ е малко трудно да се работи. Други дюзи не ставали, освен тези. На моите пише 600 050, проблема е, че са малко стар модел и може би няма да се намерят. Иначе симптомите са, че колата се дави в газ и не върви. Ако съм карал на газ трудно пали.Утре ще звъня в БРЦ да питам, ако има и ако са на сносна цена ще взема. Ако ли не ще търся от кола за части. Или по сериозния вариант - нова газова, колкото и да не ми се иска. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борислав Отговорено 19 Ноември, 2019 Share Отговорено 19 Ноември, 2019 На 19.06.2017 г. at 11:27, nork написа: Здравей Серги, Щом имаш номера на сондата си пусни едно търсене с гугъл. Специално тази не съм гледъл колко струва - написах цената от опит, сменял съм няколко подобни сонди с по 3 кабела и са все около тази цена. Щом в сервиза ти искат 95лв, определено без много търсене ще я намериш по магазините за по малко. Ако имаш желание пусни тук номера й да я видя къде колко ще струва. За много модели са идентични сондите и цените варират според екзотиката на автомобила. За сондата има решение аз сложих денсо има схема на кабелите по цветовеи за сега работи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борислав Отговорено 19 Ноември, 2019 Share Отговорено 19 Ноември, 2019 На 25.06.2017 г. at 20:59, sergi написа: Ето какво намерих във форума което Niki25 е дал като отговор на наш колега за датчика на коляновия вал.Обадих му се и го питах дали е сменял неговия,но се оказа че не е.Така че не е сто процента сигурно че това е нашия датчик. Същия е цена около 100 лева мога да дам телефон на магазина в русе доставката беше за 1 ден Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts