Jump to content

Това ли е ....асортимента ?


riator
 Share

Recommended Posts

Лек автомобил мини-клас, SUV - бензин, пикап - пак същия....с това ли ще започнат в Ловеч?  :(

Просто питам..

Не ми е работа да се меся в стратегията им, но си мисля че можеше да стартират и с кола в средния клас, вкл. комби/хечбек ..  :P

 

Link to comment
Share on other sites

Ще пусна снимки днес и на Voleex C30, което е не лош седан с размерите на Дачия Логан, с доста екстри. Обаче модела не е потвърден за стартирането на проекта. Може да се появи малко по-късно.

Link to comment
Share on other sites

Има прототипи на електромобил и няколко други интересни разработки - ще пусна информация в новия раздел "Други" скоро. Да, най-важното е, че в България ще се произвежда нещо, че ще има износ, че ще има стимул разни малки производители да могат да се включат с производство на консумативи, части и аксесоари. В България вече се произвеждат подглавници (ако не се лъжа за VW), окабеляване (ако не се лъжа за Audi), ще има стимул такива производители да вървят напред.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ето клип с новите модели от които се вижда и интериора , бих казал, че някои са впечатляващи .

http://www.youtube.com/watch?v=Ypq-q18tA4I&feature=related

Интересно е и другата решетка на С10 , впрочем имаше изказвания ,че това което ще се сглобява в Ловеч ще има различна визия.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Дано пуснат електрически модел - идеален е за градска кола - евтина е поддръжката, изгодно е и като лв/км (някъде бяха смятали, че излиза 2лв/100км). А и по принцип е доста по-лесен за изработване, а китайските батерии били едни от най-добрите, за цената им няма да коментирам.

Ако има някакви материали за тях ще е интересно да ги видим.

Link to comment
Share on other sites

Те имат готови електрически модели , но нас дали ще ни огрее скоро е въпроса ?

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&sl=en&u=http://dailyautomotive.net/2010/11/08/great-wall-m3-ev-and-v80-plug-in-hev/&prev=/search%3Fq%3Dgreat%2Bwall%2Bplug%2Bin%26hl%3Dbg%26sa%3DG%26biw%3D1280%26bih%3D582%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.bg&usg=ALkJrhhkob81DZ6dnLifMH20v7VeH1D8ZA

Мен повече ме вълнува въпроса дали ще внесат или сглобят у нас С30 или С50 , защото като гледам гамата в момента нищо не ми е по размер. Дано освен тукашните модели внесат още нещо или разработят като отделна кола на LMC ,както разправяха в началото.

Link to comment
Share on other sites

Стартират с Hover (H5 мисля), Steed и Voleex C10. Но казват, че ще разширят сериозно асортимента си за напред. Нормално е в началото завода да започне с минимален капацитет, а в последствие да се разгърне. C30 според мен няма как да не им е в плановете, дори Voleex C50 не би трябвало да обегне, имайки предвид големия интерес към коли с габаритите на BMW 5, Toyota Avensis, Honda Accord, Mercedes C, Peugeot 407 и тн. Пък и той е нов модел - показан едва 2010, така че сигурно ще искат да го правят докато е актуален.

Link to comment
Share on other sites

С50 е разработен на базата на 8 генерация Сивик , който е актуален и в момента на някои пазари и всъщност по-скоро е в Голф/Джета класа . За него предвиждат да сложат турбо на 1,5 литровия двигател от есента . Една разработка на С50 във вариант хечбек или спортно комби би била много уместна за България и Европа изобщо. Седаните ги обичат най-много в Азия , Америка и Русия .

Прави ми впечетление ,че в предлаганите модели липсва ESP дори като екстра , странно .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Вижте м/у другото какво спря при мен на Петролa преди няколко дни.

023598893-big.jpg?r=0

По информация на шофьора Hover-а нямало да бъде този, а по-новия модел, но Steed-а ще е този.

023598896-big.jpg?r=0

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...