elsti Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Аз си поръчах STEED и към края на месеца ще го взема но на тест драйфа ми хареса чакам само газовото след като го взема ще пиша 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 elsti, страхотно! Чакаме да пуснеш тема щом колата дойде, щракни и няколко снимки! Успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Колко излиза с газовата, с двойна кабина ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikid Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Eй , страхотно , започна се с покупките всекидневно май !?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Когато дойде колата, пусни нова тема, ако имаш желание. За сега местя в Общи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elsti Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Цената е колкото е обявена в сайта всичко е както е написано в сайта поръчах покривало за товарното комплект зимни гуми и степенки, парктроник и газова система но май по рано от 10 декември няма да стане чакат в момента доставка иначе за коледа съм планувал семейно пътуване и тогава ще е натоварен целия и по планински проходи ще минавам и очаквам да е голямо изживяване в добрия смисъм даже и на лов очаквам да ходя по сакара , жена ми е от Тополовград само си мисля ако има КАТ по пътя ще бъда спиран от любопитство но да почакаме още малко и да взема звяра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат'Бойко Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Страхотно ! Още един ентосяст от новите собственици надявам се да е така активен като поройник ! ЩЕ МИ БЪДЕ ДОРИ ПО-ИНТЕРЕСНО ЗАЩОТО КАРАМ ХАЙЛАКС ! Който почти не се различава от великата стена но моя е доста по-скъп такаче като по-остарее може с удоволствйе да го заменя с един ЛОВЧАНЛИЯ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elsti Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Днес ми се обадиха да ми кажат че слагат степенките, покривалото и зимните гуми и ще ми пратят снимки и тогава ще го покажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts