elsti Публикувано 11 Ноември, 2011 Share Публикувано 11 Ноември, 2011 Аз си поръчах STEED и към края на месеца ще го взема но на тест драйфа ми хареса чакам само газовото след като го взема ще пиша 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 11 Ноември, 2011 Share Отговорено 11 Ноември, 2011 elsti, страхотно! Чакаме да пуснеш тема щом колата дойде, щракни и няколко снимки! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 15 Ноември, 2011 Share Отговорено 15 Ноември, 2011 Колко излиза с газовата, с двойна кабина ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 15 Ноември, 2011 Share Отговорено 15 Ноември, 2011 Eй , страхотно , започна се с покупките всекидневно май !?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 15 Ноември, 2011 Share Отговорено 15 Ноември, 2011 Когато дойде колата, пусни нова тема, ако имаш желание. За сега местя в Общи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 16 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 16 Ноември, 2011 Цената е колкото е обявена в сайта всичко е както е написано в сайта поръчах покривало за товарното комплект зимни гуми и степенки, парктроник и газова система но май по рано от 10 декември няма да стане чакат в момента доставка иначе за коледа съм планувал семейно пътуване и тогава ще е натоварен целия и по планински проходи ще минавам и очаквам да е голямо изживяване в добрия смисъм даже и на лов очаквам да ходя по сакара , жена ми е от Тополовград само си мисля ако има КАТ по пътя ще бъда спиран от любопитство но да почакаме още малко и да взема звяра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 16 Ноември, 2011 Share Отговорено 16 Ноември, 2011 Страхотно ! Още един ентосяст от новите собственици надявам се да е така активен като поройник ! ЩЕ МИ БЪДЕ ДОРИ ПО-ИНТЕРЕСНО ЗАЩОТО КАРАМ ХАЙЛАКС ! Който почти не се различава от великата стена но моя е доста по-скъп такаче като по-остарее може с удоволствйе да го заменя с един ЛОВЧАНЛИЯ ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 16 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 16 Ноември, 2011 Днес ми се обадиха да ми кажат че слагат степенките, покривалото и зимните гуми и ще ми пратят снимки и тогава ще го покажа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts