Jump to content

Дано литекс моторс успеят.

ivan68
 Share

Recommended Posts

Искрено се надявам фирмата да успее да се наложи в България а защо не и в Европа ,но моето мнение е че специално за нашият пазар ще е решаваща цената, не толкова екстрите. Пожелавам успех на предприятието.

• Upvote 1

• 2 months later...

Успехът е в кърпа вързан , ако тази информация се потвърди :

Камата продава BG джипове

b34aae411ba5266c91d2498738cc5983_552x347.jpg

Гриша Ганчев позлатява Стоичков в "Литекс"

Христо Стоичков ще стане лицето на българските джипове пред света, ако приеме златна оферта на "Литекс". Гриша Ганчев е предложил на Камата рекордна заплата за работа 2 в 1.

Ицо ще трябва да тренира футболния тим и да продава автомобилите "Грейт Уол", които се произвеждат в завода до Ловеч. Съответно и предложението към Стоичков ще бъде да взима месечно далеч над 50 бона, колкото прибираше предишният треньор Любо Пенев.

Претенциите на Камата са по-сериозни, тъй като има в кърпа вързана работа и в Русия, и в Китай, обясниха близки до Модерния ляв. От "Литекс" още обмислят, но е много вероятно да склонят да извадят дори 100 бона месечно, тъй като Стоичков и Бербатов са единствените българи, които стават за рекламни лица по света.

"Засега не коментирам", измъкна се от категоричен отговор президентът на футболния "Литекс" Трифон Попов, попитан дали Ицо идва в Ловеч.

http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/kamata_prodava_bg_djipove-127188.html

Най-после мечтата на поколения българи за наши автомобили вече е реалност! Аз съм оптимист и съм убеден в успеха на нашия автомобилен производител! Споделям мнението, че цената ще е един от ключовите фактори, освен качеството естествено.

Стоичков да ми рекламила – много сори, ама това а мен е анти-реклама.

Знам, че тук-там има хора, дето го харесват, ама все едно – лично мнение.

отиди в Барселона!

Много е впечатляващо, за тях Ицо е икона.

А и навсякъде другаде кажеш ли България, отговарят "Стойи'иков" :toothy9:

Edited by muf

И какво от това? Да продава Гриша Ганчев коли в Барселона тогава!

То не че и Гриша Ганчев е много по-добър, де – http://www.bivol.bg/wlbgcrimeregistry.html – ама поне не се бута в медиите постоянно, като тоя селянин "доктора".