ivan68 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Искрено се надявам фирмата да успее да се наложи в България а защо не и в Европа ,но моето мнение е че специално за нашият пазар ще е решаваща цената, не толкова екстрите. Пожелавам успех на предприятието. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikid Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Успехът е в кърпа вързан , ако тази информация се потвърди : Камата продава BG джипове 22:00 19.12.2011 от Костадин Джорджев Прочетена 2766 пъти Коментари 0 Харесва ми! Гриша Ганчев позлатява Стоичков в "Литекс" Христо Стоичков ще стане лицето на българските джипове пред света, ако приеме златна оферта на "Литекс". Гриша Ганчев е предложил на Камата рекордна заплата за работа 2 в 1. Ицо ще трябва да тренира футболния тим и да продава автомобилите "Грейт Уол", които се произвеждат в завода до Ловеч. Съответно и предложението към Стоичков ще бъде да взима месечно далеч над 50 бона, колкото прибираше предишният треньор Любо Пенев. Претенциите на Камата са по-сериозни, тъй като има в кърпа вързана работа и в Русия, и в Китай, обясниха близки до Модерния ляв. От "Литекс" още обмислят, но е много вероятно да склонят да извадят дори 100 бона месечно, тъй като Стоичков и Бербатов са единствените българи, които стават за рекламни лица по света. "Засега не коментирам", измъкна се от категоричен отговор президентът на футболния "Литекс" Трифон Попов, попитан дали Ицо идва в Ловеч. http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/kamata_prodava_bg_djipove-127188.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fen Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Най-после мечтата на поколения българи за наши автомобили вече е реалност! Аз съм оптимист и съм убеден в успеха на нашия автомобилен производител! Споделям мнението, че цената ще е един от ключовите фактори, освен качеството естествено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turin Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Стоичков да ми рекламила – много сори, ама това а мен е анти-реклама. Знам, че тук-там има хора, дето го харесват, ама все едно – лично мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muf Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 (edited) отиди в Барселона! Много е впечатляващо, за тях Ицо е икона. А и навсякъде другаде кажеш ли България, отговарят "Стойи'иков" Edited December 23, 2011 by muf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turin Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 И какво от това? Да продава Гриша Ганчев коли в Барселона тогава! То не че и Гриша Ганчев е много по-добър, де – http://www.bivol.bg/wlbgcrimeregistry.html – ама поне не се бута в медиите постоянно, като тоя селянин "доктора". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts