Jump to content

Тониране на стъкла


valery
 Share

Recommended Posts

Привет,

 

От поне 2 години обмислям да затъмня прозорците си. И след като вчера от вкъщи чак до работа не успях да се почуствам комфортно в колата, се реших! Правя го с единствената цел да оптимизирам работата на климатика. В летните дни климатика много се тормози и не успява да охлади в рамките на града, а на дълъг път е ужасно да ти напича през прозореца и същевременно да чувстваш студен въздух. Това важи с особена сила ако колата е стояла на слънце. Та колеги, преди да го направя ми се ще да събера още мнения. Мислите ли че ефекта ще си заслужава ? Ориентирал съм се към по-качествени фолиа, които имали възможност да спират лъчите, които нагряват.  Двоумя се дали да не затъмня всички стъкла като отпред ще бъдат с възможно най-ниското затъмняване ( включително и челното).

 

Всякакви мнения са добри дошли

Edited by valery
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Здравей,всичките коли които съм имал съм затъмнявал стъклата и то с хубаво фолио, само първата ми кола беше с ефтиничко което исветля на 3тия месец (стана лилаво и почна да прозира след година не си личеше че има фолио вече). На голфа на жената ,след много мрънкане от нейна страна сложих малко по светло на 60% затъмняване за да можела да вижда уж по добре!!!! После пак трябваше да се слагат щори за да не севети на бебещора. За това винаги слагам най тъмното,като е истинско си се вижда первектно през него и не се драска.

 

За предно и предни странични си има по специални (предполагам си чел) затъмняват само 5% но са със слой който спира UV! Лъчите.

Моето мнение ,че комфорта се подобрява на 100% + още много предимства. За недостатъци от личен опит не се сещам. И на Hover-a ще ги дозатъмня нищо ,че са тъмни само чакам да го оправят от градушката.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...