Jump to content

sam_vimes

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sam_vimes

  1. Някой има ли идея дали ще се предлага някой от серията Voleex с автоматична ск.кутия или пък дизел? Благодаря
  2. Аз продължавам да тая надеждата да видя дизелов Волекс Ц30 ( а защо не и Ц 50 - много ми е легнала на сърцето! ) и като нищо ще сменя 17-годишното си возило за него
  3. Колега, честито! Със здраве, много безаварийни км и никакви разправии по сервизи! Искам и аз да се включа в задаването на въпроси. На снимки 4 и 5, отдясно, над бутона за аварийните има нещо като мини-ролетна врата исках да попитам - отдолу място за навигационна система ли е предвидено, респ. ти поръчал ли си такава? Защото в Аудитата от А4 нагоре там поставят навигацията и определено изглежда много функционално и удобно.
  4. Сега разбрах на какво ми прилича С 30. Първоначално ми напомняше на стария Форд Мондео, но едва сега разбрах - моделът е крайно близък със http://www.citroen.bg/home/#/citroen-c-elysee/, както и с http://www.peugeot.bg/?page=models&model=301 . Забележете цените - Волекс ще е по-евтин с около 2000 лева от ситроена и пежото. Всички знаем предрасъдъците на консервативно откъм автомобили общество като нашето. Ако от Литекс моторс бяха намалили цената с 5000 лева, то тогава наистина повечето купувачи щяха да се замислят сериозно. А така ... не е най-разумният ход, според мен.
  5. Златанов, здравей. Бих искал да те питам - единствено заради качеството на газта ли не препоръчваш течна фаза? Не съм добре запознат с този вид газов инжекциони, но ми се струва, че някъде предлагаха сменяеми филтри, които се поставяли допълнително и имали съвместимост и с Vialle системата. Те удължавали живота на потопяемата помпа. Някой запознат колега ако се произнесе, ще съм благогарен
  6. Здравейте! Съжалявам, че вдигам стара тема (и то с първо мнение в този форум), но по-добре така, отколкото да пускам нова. Разгледах Voleex c50 и много ми хареса - мои познати украинци я хвалят и са впечатлени, че в България имаме завод за Great Wall автомобили. Бих искал да ви питам - имате ли идея дали в Баховица ще се сглобява и c50? Разбрах, че това е фен-форум, но все пак някой може да има идея.
×
×
  • Създай нов...