nikolov Публикувано 2 Март, 2015 Share Публикувано 2 Март, 2015 Здравейте, наскоро ми се спука предното стъкло и искам да ви попитам имате ли престава дали в него има сензор за дъжд, защото от сервиза ме питат? По талон се води Н5 но те казаха, че е Н3. Бих се радвал да помогнете !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 2 Март, 2015 Share Отговорено 2 Март, 2015 Хубаво е първо да знаеш какъв модел караш ? Най-лесния вариант е палиш джипа ,започваш да сипваш вода на предния прозорец и ако се включат чистачките сами,значи имаш ! Също така може и да имаш ,но ако по някаква причина не сработва да мислиш .че нямаш ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 2 Март, 2015 Share Отговорено 2 Март, 2015 (Редактирано) ...аз пък се сбих с чистачките, като реших да поизмия стъклото. Слънчево, налепени мушици и работеща кола /и един идиот около нея/. Започвам да мия стъклото с тривката и като се включиха чистачките, дръжката щеше да ми извади очите. Децата в колата умряха да се смеят... Накратко - ако имаш сензор и той работи няма как да не усетиш. Дали е в стъклото, обаче не знам. Според мен е залепен на стъклото, от вътрешната страна в оная черната кутийка зад огледалото. Може и да греша, ама... май не. Стъклото е едно и също за тия със сензор и тия без. Само подгряване съм срещал вградено в стъклото между слоевете. Едно време като се появи на Гия моделите на Форд беше голяма гъзария. Редактирано 2 Март, 2015 от JI_GIT Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 3 Март, 2015 Share Отговорено 3 Март, 2015 Отговорът на въпроса какво караш според мен е Н3. Защо си мисля така: Manufacturer Great Wall Motors Also called Great Wall Hover H5Great Wall X240 Production 2009–present[1] H3 -> http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Wall_Haval_H3 H5 -> http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Wall_Haval_H5 Ако е 2008 значи си е Н3. Друг характерен признак са фаровете, радиаторната решетка, стоповете и вътрешният интериор. Фаровете на Н3 са по-големи, а на Н5 са по-малки и издължени. Също така Н5 осноно е с LED стопове, сегащният модел е с крушки, но пак има разлика. Няма как да се сгрешат двата модела. Н5 има сензори за дъжд, автоматични фарове. Тези сензори са залепени за стъклото зад огледалото за задно виждане. Стъклата на Ховер нямат отопление на предните стъкла, според мен. Ако имаше нямаше да се потят толкова. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolov Отговорено 5 Март, 2015 Автор Share Отговорено 5 Март, 2015 Здравейте колеги, благодаря ви за отговорите. Разбрах вече на 100%, че е Н3. В стъклото няма вграден сензор за дъжд. Отидох в сервиз на Митвас, но ми казаха че нямат стъкло за Н3, а могат да сложат от Н5, но проблемът е с монтирането на огледалото за задно виждане. Искам да попитам откъде мога да намеря такова стъкло. Ще се радвам на вашите предложения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 5 Март, 2015 Share Отговорено 5 Март, 2015 Резервни части в моргите има. Пред време мисля, че в Дупница имаше Н3 на части. Не разбрах, какъв е точно проблема със стъкло от Н5? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 5 Март, 2015 Share Отговорено 5 Март, 2015 Внутренняя ,внешняя отделка кузоваВетровое стекло, уплотнитель Вещевой ящик панели приборов Задний бампер Зеркало боковое заднего вида Зеркало салонное Ковёр пола Козырёк солнцезащитный Кронштейн накладки центральной консоли Кронштейн панели приборов Крышка подлокотника Локер колеса Люк крыши Молдинг двери наружний Молдинг основания номерного знака Набор инструмента Надпись,эмблема Накладка двери задка Накладка комбинации приборов Накладка нижней центральной консоли рычага КПП Накладка обивки потолка Накладка панели под стеклоочиститель Накладка панели приборов верхняя левая Накладка панели приборов верхняя правая Накладка панели приборов верхняя центральная Накладка пола под педаль сцепления Накладка порога Накладка средней стойки наружняя Накладка центральной консоли Накладки кузова внутренние Накладки панели приборов Наклейка задней двери Наклейка передней двери Обивка задней двери Обивка передней двери Обивка потолка без люка Обивка потолка под люк Панель приборов Пепельница задняя Передний бампер Плита верхняя двигателя Подлокотник Подушка заднего сидения Рейлинг крыши Ремень безопасности задний Ремень безопасности передний Сидение переднее левое Сидение переднее правое Спинка заднего сидения Спойлер задней двери Стекло двери задка Стекло задка боковое Стекло задней двери Стекло передней двери Теплоизоляция моторного отсека Уплотнитель задней двери Уплотнитель передней двери Уплотнитель стекла двери задка Шторка грузового отсека Шумоизоляция капота Ящик вещевой центральный Связаться с менеджером Специальные предложения Популярные товары Редкие запчасти Главная / Каталог / HOVER H5 / HOVER H5 CC6461KM67 / Внутренняя ,внешняя отделка кузова / Ветровое стекло, уплотнитель СТЕКЛО ЛОБОВОЕ HOVER H3, H5 (ПОД ДАТЧИК ДОЖДЯ Н/О) Складской номер (SKU): 5206100-K80 Бьющийся Нет Количество на машину Значение не указано Единица заказа ШТ Старый артикул 5206100-K80 Имя СТЕКЛО ЛОБОВОЕ HOVER H3, H5 (ПОД ДАТЧИК ДОЖДЯ Н/О) Мин. кол-во для заказа Значение не указано Совместим с моделю Май е едно и също стъкло, а който го поставя, трябва да залепи датчиците. Надявам се да съм от полза, ако трябва още ще ровим. Тия от севера не са прости, че и доста преди нас сглобяват и двата модела. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 6 Март, 2015 Share Отговорено 6 Март, 2015 Има няколко екземпляра на части..потърси в олх,мобиле ...Звънни им и ги питай,дано се навият да ти свалят прозореца (и дано читаво го направят ако е се) ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 7 Март, 2015 Share Отговорено 7 Март, 2015 Здравейте колеги, благодаря ви за отговорите. Разбрах вече на 100%, че е Н3. В стъклото няма вграден сензор за дъжд. Отидох в сервиз на Митвас, но ми казаха че нямат стъкло за Н3, а могат да сложат от Н5, но проблемът е с монтирането на огледалото за задно виждане. Искам да попитам откъде мога да намеря такова стъкло. Ще се радвам на вашите предложения. Колега отиди в Кобра и попитай там,аз на бившия джип го смених там и дадох 160лв,предполагам, че няма разлика в стъклата защото за мен разлика в купето на Н5 и Н3 е само отпред в предницата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts