g.genov Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 (edited) Тук идва и следващия ми въпрос. Може ли без да се губи гаранцията да се монтира ксенон в оторизиран сервиз (например Митвас)? Edited February 5, 2015 by g.genov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ванката Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Тук идва и следващия ми въпрос. Може ли без да се губи гаранцията да се монтира ксенон в оторизиран сервиз (например Митвас)? За мен тук не би следвало да има проблем с гаранцията щом е поставено в оторизирах сервиз. Въпреки това въпроса е отворен защото моят опит е следния. Официално (устно) попитах в сервиза на Ботеградско преди година и повече дали мога да си сложа радиостанция и да я включа към някои предпазител. Отговорът беше след консултация с Литекс ( тогава сервиза беше Грейт Ауто), че всяко нещо свързано към електрическата инсталация извън запалката, ще доведе до отпадане на гаранцията при наличие на неизправност. В същото време знам от други хора в Митвас такова нещо е правено и не е довело до отпадане на гаранцията. Подобно нещо получих като отговор и в неформален разговор от Литекс преди доста време. Всяко допълнително устройство включено извън запалката в автомобила води до отпадане на гаранцията за електрическата инсталация. Извод: На практика до сега няма такъв прецедент известен поне на мен да се е случило да отпадне гаранция заради допълнителни модификации по автомобила. Въпреки това е възможно и да има. Въпреки това се спрях да правя каквото и да било по возилото за да се придържам към заводският вид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JI_GIT Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Всеки отговор извиква въпрос - щом всяко устройство извън запалката води до отпадане на гаранцията, то какъв е пътя за монтиране на лебедката, която виждам на доста Стийд-ове и ползват ли те гаранцията в пълен обем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts