almarkov Публикувано 30 Януари, 2015 Share Публикувано 30 Януари, 2015 Здравей,днес публикувах тема за продажба на хордтоп,но не я откривам.Искам да попитам дали е преместена или изтрита, и ако е така защо?Участвам активно в няколко форума и ако са ми премествали или изтривали пост винаги е имало основателна причина за това и съм бил уведомяван ако съм нарушил правилата или с пост или с ЛС.Моля за по-любезно отношение към и без това рехавия брой участници във форума.Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 30 Януари, 2015 Share Отговорено 30 Януари, 2015 Темата не е изтрита, преместена е в правилния раздел (Продава). т.10 от правилата на форума - "Достъп до разделите "Купува" и "Продава" се получава при поне 25 мнения във форума, като обявите може да са само на частни лица" Редовните потребители ще я видят, не се притеснявай. Комуникацията по обяви така или иначе става на лс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
almarkov Отговорено 31 Януари, 2015 Автор Share Отговорено 31 Януари, 2015 Благодаря за бързия отговор,това означава ли ,че и аз ще я виждам след като имам над 25 поста,защото сега не я откривам дори с търсачката? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 31 Януари, 2015 Share Отговорено 31 Януари, 2015 Да, точно това означава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts