Jump to content

Правила на форума


Говедо
 Share

Recommended Posts

С регистрацията си на форума на Great Wall фен форум потребителят декларира, че е съгласен със следните установени правила:

1. Всяко отделно съобщение изразява личното мнение на съответния автор и администрацията на форума не носи никаква отговорност за тях.
2. Не е позволено писането на съобщения, съдържащи призиви към нарушение на действащото законодателство и разпалване на конфликти. Не са допустими дискусии с явна политическа, религиозна или порнографска тематика, както и обиди по отношение на пол, раса, етнос, политически, религиозни или сексуални възгледи. Не са допустими и обиди към притежателите на други марки автомобили и други авто-форуми.
3. Потребителите трябва уважават другите потребители на форума. Всякакви ненужни коментари, обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки, заяждане или агресивно поведение към потребителите от форума или друга форма спам ще се считат за грубо нарушение, в резултат на което мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата.
4. Потребителите трябва да се придържат възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата (офтопик), тя ще бъде разделена на две или повече части. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
5. Темите ще бъдат затваряни при установено залагане на конфликт в тях и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
6. Потребителите трябва да пишат на кирилица. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници” и ще бъдат отстранявани. Изключение се прави само за чуждестранните потребители/чуждестранната секция, където официалният език е английски.
7. Потребителите не трябва да регистрират повече от едно потребителско име в форума. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Потребителските имена на същия участник с по-малък брой мнения ще бъдат деактивирани или сливани с профила имащ по-голям брой мнения.
8. Не се разрешава на потребителите да използват обидни и уронващи репутацията никове, както и никове които могат да бъдат подвеждащи (такива които включват име на марка или име на някой от представителите на марката, освен ако това наистина не е официално лице, което може да удостовери това пред управата на форума).
9. Аватарът и подписът на потребителите не трябва да имат политически, расистки, сексистки, религиозен или друг характер, който да е обиден или подвеждащ. Позволено е използванвето само на неанимирани картинки показващи автомобила на потребителя и/или неговите интереси, които не са от комерсиален характер. При съмнение е желатено потребителя да се консултира с модератор или администратор.

10. Не се позволява реклама в съобщенията, подписите, аватарите или полетата за лична информация освен ако това не е изрично одобрено от администраторите на форума. Достъп до разделите "Купува" и "Продава" се получава при поне 15 мнения във форума, като обявите може да са само на частни лица. Фирми или частни лица продаващи големи количества от стоки могат да пускат тема при заплащане, в раздел "Платени оферти".

11. Администраторите и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие. Публичното оспорване на решенията на администратори и модератори не се допуска.
12. Потребителите ще бъдат предупреждавани ако са в разрез с правилата, срокът на валидност на всяко предупреждение е 6 месеца и при изтичането му ако не бъде отменен автоматично могат да помолят за това модератор или администратор във съответната тема в раздел "За форума". Ако се наложат по-сериозни санкции ще последва и едноседмичен бан. Всеки опит той да бъде заобиколен ще бъде последван от окончателен бан.

Моля, имайте предвид че правилата могат да бъдат променяни по всяко време. Промените ще бъдат официално обявявани, отразявани тук и ще влизат в сила веднага след публикуването им.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...