Jump to content
admin

Форума ще има нужда от модератори

Recommended Posts

Форума се разраства с неочаквани за мен темпове, което само може да радва всички ни - явно интерес към това начинание на Литекс Моторс има.

 

За сега сам се справям да държа форума подреден (специални благодарности на Говедо, който много ми помага, когато има време), но сме едва 150 потребители и няколко стотин мнения. Предпочитам от рано да попитам и по-точно да помоля, дали някой няма желание да ми помогне да поддържаме и развиваме форума, да го държим чист от спам, постепенно да нарпавим правила както другите бордове си имат, в последствие да го развием с различни плъгини (аз мисля в един не много далечен момент да сложа платен vBulletin или Invision board, които са много много по-напред във всяко отношение).

 

"Работата" е напълно доброволна и има за цел да помага на потребителите, да получават организирана и достъпна информация за това, от което се интересуват, така че ако някой да кажем се чуди каква кола да закупи, лесно и бързо да може да намери отговор на въпросите си, за да прецени дали Great Wall може с нещо да го привлече и да бъде неговата марка. Всичко следва да е обективно, по възможност подплатено с официална информация и опит от първа ръка (мнения на хора, които са писали, че имат лично отношение по даден въпрос, ако и когато това е възможно).

 

Не е целта да има "наказания", заплахи и подобно отношение, което съм срещал в други български форуми за най-елементарни грешки.

 

Може и малко да съм прекалил с локумите, но накратко ако някой смята, че има времето и желанието да се включи, е добре дошъл.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори повик, никой ли няма желание да помогне да направим форума едно още по-хубаво място?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на отзовалите се. Ако реши още някой да се включи, ще се радвам, ако не, вече поне има повече от 1-2ма човека, които да наглеждат форума :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мога да ти помагам ,имам опит с подредба и контрол ,мога да ти дам и няколко добри идеи :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×