Jump to content

Форума ще има нужда от модератори


admin
 Share

Recommended Posts

Форума се разраства с неочаквани за мен темпове, което само може да радва всички ни - явно интерес към това начинание на Литекс Моторс има.

 

За сега сам се справям да държа форума подреден (специални благодарности на Говедо, който много ми помага, когато има време), но сме едва 150 потребители и няколко стотин мнения. Предпочитам от рано да попитам и по-точно да помоля, дали някой няма желание да ми помогне да поддържаме и развиваме форума, да го държим чист от спам, постепенно да нарпавим правила както другите бордове си имат, в последствие да го развием с различни плъгини (аз мисля в един не много далечен момент да сложа платен vBulletin или Invision board, които са много много по-напред във всяко отношение).

 

"Работата" е напълно доброволна и има за цел да помага на потребителите, да получават организирана и достъпна информация за това, от което се интересуват, така че ако някой да кажем се чуди каква кола да закупи, лесно и бързо да може да намери отговор на въпросите си, за да прецени дали Great Wall може с нещо да го привлече и да бъде неговата марка. Всичко следва да е обективно, по възможност подплатено с официална информация и опит от първа ръка (мнения на хора, които са писали, че имат лично отношение по даден въпрос, ако и когато това е възможно).

 

Не е целта да има "наказания", заплахи и подобно отношение, което съм срещал в други български форуми за най-елементарни грешки.

 

Може и малко да съм прекалил с локумите, но накратко ако някой смята, че има времето и желанието да се включи, е добре дошъл.

Link to comment
Share on other sites

Втори повик, никой ли няма желание да помогне да направим форума едно още по-хубаво място?

Link to comment
Share on other sites

Благодаря на отзовалите се. Ако реши още някой да се включи, ще се радвам, ако не, вече поне има повече от 1-2ма човека, които да наглеждат форума :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...