Jump to content

Алчен свят...


Recommended Posts

Аз много се извинявам, че темата няма нищо общо с автомобилният свят, но....да си изразя възмущението. Онзи ден ходих до гроба на баща ми. Като си тръгвах, забелязах някакви лепенки налепени почти на всички паметни плочи. И понеже ми привлякоха вниманието, отидох да видя и се оцъклих. Тази алчност ще ни съсипе. Разбирам, че трябва да сме отговорни хора и да си плащаме сметките, но чак пък на мъртвите да посягаме, защото се дължат там някакви пари на ши***ните общински власти...... Е за това около Голяма Богородица се случиха толкова нещастия. То ресторант гърмя, газови цистерни гърмяха край Варна, верижна катастрофа във Варна, ад на Яна.......нищо хубаво не ни чака. Алчността ще погуби този свят.

 

P.S. А между другото, коментирайки случката с познати, се оказва че даже вече имало изровени и отнети гробове заради неплатени такси. Много ми е интересно какво правят с останките.

 

img_20130818_105824_b43a8_30864129.jpg

Link to comment
Share on other sites

Обикновено се приема с общинска наредба. Счита се , че за 8 години се полага гробното място т.е. до разлагане на трупа. След това се закупува гробното място за години или вечно.Не съм чул за изровени, но след тоя срок се разрешава да се погребе друго тяло там.Променено е и вече на 7,5 години може да се препогребе друг близък в гроба и май на 3,5 г. ако е на по високо нива. Родителите ми като починах а- баща ми 2001 и майка ми 2009 и щеш не щеш се сблъскваш и с тази действителност.

Link to comment
Share on other sites

Няма никакъв проблем да си купи гроба за вечни времено. Тогава такива бележки няма.

Не може да го наемаш и после даси чутиш защот ти лепят бележки.

Не виждам нищо скандално.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...