ЯворМитев Публикувано 20 Август, 2013 Share Публикувано 20 Август, 2013 Аз много се извинявам, че темата няма нищо общо с автомобилният свят, но....да си изразя възмущението. Онзи ден ходих до гроба на баща ми. Като си тръгвах, забелязах някакви лепенки налепени почти на всички паметни плочи. И понеже ми привлякоха вниманието, отидох да видя и се оцъклих. Тази алчност ще ни съсипе. Разбирам, че трябва да сме отговорни хора и да си плащаме сметките, но чак пък на мъртвите да посягаме, защото се дължат там някакви пари на ши***ните общински власти...... Е за това около Голяма Богородица се случиха толкова нещастия. То ресторант гърмя, газови цистерни гърмяха край Варна, верижна катастрофа във Варна, ад на Яна.......нищо хубаво не ни чака. Алчността ще погуби този свят. P.S. А между другото, коментирайки случката с познати, се оказва че даже вече имало изровени и отнети гробове заради неплатени такси. Много ми е интересно какво правят с останките. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 20 Август, 2013 Share Отговорено 20 Август, 2013 Колега,за каква такса става въпрос? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 20 Август, 2013 Share Отговорено 20 Август, 2013 Такса за ползване на гробно място. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 20 Август, 2013 Share Отговорено 20 Август, 2013 Обикновено се приема с общинска наредба. Счита се , че за 8 години се полага гробното място т.е. до разлагане на трупа. След това се закупува гробното място за години или вечно.Не съм чул за изровени, но след тоя срок се разрешава да се погребе друго тяло там.Променено е и вече на 7,5 години може да се препогребе друг близък в гроба и май на 3,5 г. ако е на по високо нива. Родителите ми като починах а- баща ми 2001 и майка ми 2009 и щеш не щеш се сблъскваш и с тази действителност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vitku Отговорено 21 Август, 2013 Share Отговорено 21 Август, 2013 Няма никакъв проблем да си купи гроба за вечни времено. Тогава такива бележки няма. Не може да го наемаш и после даси чутиш защот ти лепят бележки. Не виждам нищо скандално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 21 Август, 2013 Автор Share Отговорено 21 Август, 2013 Габровци как разсъждават......между другото, снимката е от габровските гробища. Не случайно явно. Колега, това беше намигване, да не се обидиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts