Ванката Публикувано 11 Юли, 2013 Share Публикувано 11 Юли, 2013 Монтирането на защитен кожух, протектор на газовата бутилка е пряко свързано с подобряването на проходимите възможности на Ховер-а, но и в ежедневието е доста важно. В тази тема ми се иска да намерим възможните варианти за изработване и монтиране на такава защита за H5. Предполагам сходствата с Н6 ще са доста близки, но това е доста далечно събитие, което може да мислим от сега. Моля колеги които имат вече монтирани такива да споделят пътя по които са минали и съответно подплатен със снимков материал, както и технически детайли за изделието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 11 Юли, 2013 Share Отговорено 11 Юли, 2013 И аз от известно време си мисля за нещо такова. Мисля, че когато разглеждах снимки на колата на колегата st.videv мернах снимка с протектор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 (Редактирано) Правилно си видял... Редактирано 20 Май, 2014 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 12 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 12 Юли, 2013 Колега, Видев Може ли да ни дадете повече информация за изделието Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 (Редактирано) Има го на снимка във форума и за съжаление на този комп го нямам явно. Монтирано е в Италия и си е така. Редактирано 24 Май, 2014 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 При малко въображение и желание май няма да е трудно да се направи такъв защитен капак на бутилката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 и аз така го написах..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts