admin Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 След като изпуснах един мотоциклет от тук, харесах същия, по-нов, по-добър, на по-добра цена, от Италия (Рим), който искам да купя и да внеса. Вариантите, които ми се струват възможни са:1) Някой човек, или фирма, да ми го купи от там, да ми го докара, да си платя за услугата (разбира се с голямо предварително капаро или цялата сума). Притесненията ми са колко ще струва и още повече, на кой мога да се доверя, че няма да вземе капарото или да осере работата с мотора.2) Сам да отида със самолет (Wizzair летят за 100лв до там), да го взема и да потегля към България. Мисля, че това не е възможно, тъй като трябва да пратя номерата обратно - да го отрегистрират, да ми пратят документ и чак тогава да го регистрирам. Само това намерих като информация от преди години по форумите и то за автомобили (предполагам и за мотори е така, макар че примерно в БГ има временни номера за коли, за мотори не). Ако нещата са се променили, ще се радвам някой да ми обясни.3) Да отида със самолет отиване и връщане - за 1-2 дена да го купя, отрегистрирам, натоваря към някоя фирма, която се занимава с доставки, да се прибера в София и да чакам да дойде. Има ли някой обаче опит с такива фирми, понеже не бих се искал да натоваря палет с мотор за няколко хиляди евро при "случаен" камионджия. Ако сериозна фирма или ваш познат се занимава с такава дейност (или има път от Рим до България с бус), можем да сме си полезни.Моля да пишат хора, които са правили някое от упражненията или знаят кой/как може да ми свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.videv Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Приятелю, давам ти телефона на човека, дето купих Жипчо от него. Внася автомобили от там с автовози и всеки месец пътува до там. Обаждаш се и си говорите. Пич е и предполагам ще ти свърши работа.0898554406 Маровски в село Труд до Пловдив му е борсата- естествено паролата е: Видев от Хасково дето се купи Хувъра от теб. Това е - Пък и на всеки който му трябва нов автомобил. Салона му е пълен и то не с буклуци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts