Jump to content

Пратка от Италия?


admin
 Share

Recommended Posts

След като изпуснах един мотоциклет от тук, харесах същия, по-нов, по-добър, на по-добра цена, от Италия (Рим), който искам да купя и да внеса. Вариантите, които ми се струват възможни са:

1) Някой човек, или фирма, да ми го купи от там, да ми го докара, да си платя за услугата (разбира се с голямо предварително капаро или цялата сума). Притесненията ми са колко ще струва и още повече, на кой мога да се доверя, че няма да вземе капарото или да осере работата с мотора.
2) Сам да отида със самолет (Wizzair летят за 100лв до там), да го взема и да потегля към България. Мисля, че това не е възможно, тъй като трябва да пратя номерата обратно - да го отрегистрират, да ми пратят документ и чак тогава да го регистрирам. Само това намерих като информация от преди години по форумите и то за автомобили (предполагам и за мотори е така, макар че примерно в БГ има временни номера за коли, за мотори не). Ако нещата са се променили, ще се радвам някой да ми обясни.
3) Да отида със самолет отиване и връщане - за 1-2 дена да го купя, отрегистрирам, натоваря към някоя фирма, която се занимава с доставки, да се прибера в София и да чакам да дойде. Има ли някой обаче опит с такива фирми, понеже не бих се искал да натоваря палет с мотор за няколко хиляди евро при "случаен" камионджия. Ако сериозна фирма или ваш познат се занимава с такава дейност (или има път от Рим до България с бус), можем да сме си полезни.

Моля да пишат хора, които са правили някое от упражненията или знаят кой/как може да ми свърши работа.

Link to comment
Share on other sites

Приятелю, давам ти телефона на човека, дето купих Жипчо от него. Внася автомобили от там с автовози и всеки месец пътува до там. Обаждаш се и си говорите. Пич е и предполагам ще ти свърши работа.0898554406 Маровски в село Труд до Пловдив му е борсата- естествено паролата е: Видев от Хасково дето се купи Хувъра от теб. Това е -

Пък и на всеки който му трябва нов автомобил. Салона му е пълен и то не с буклуци.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...