Jump to content

Превози и дистрибуция


atp
 Share

Recommended Posts

Здравейте, някой знае ли за къде ще се превозват автомобили, когато започне да функционира завода? Ще има ли износ, вътрешна дистрибуция ли ще се извършва?  :rolleyes:  Очаква ли се създаване на друг техен завод в Европа?

Link to comment
Share on other sites

Имаше информация, че в началото почти цялото производство ще се изнесе за Русия. Също имаше информация, че има договор за износ на 25 000 пикапа за Италия за срок от 5 години.

 

Говори се, че от идната година вече ще се продават колите у нас като се изградят представителства. Докато завода не заработи всичко това са предположения.

 

Друг завод на този етап ми се струва крайно малко вероятно да правят другаде. България предлага по-евтина ръботна ръка от почти всички други ЕУ страни, а производството тук пак е със същия статут - произведено в ЕУ. По-скоро китайците биха разширили вече разработения завод ако капацитета му не достига - много по-изгодно ще им е да направят още две халета там където вече имат подготвен терен, обучен персонал, изграден канал за внос на части и дистрибуция на автомобили и да увеличат капацитета с 50% от колкото да почнат 2 халета от нулата в друга държава. За което можем само да се радваме.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...