Jump to content
atp

Превози и дистрибуция

Recommended Posts

Здравейте, някой знае ли за къде ще се превозват автомобили, когато започне да функционира завода? Ще има ли износ, вътрешна дистрибуция ли ще се извършва?  :rolleyes:  Очаква ли се създаване на друг техен завод в Европа?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше информация, че в началото почти цялото производство ще се изнесе за Русия. Също имаше информация, че има договор за износ на 25 000 пикапа за Италия за срок от 5 години.

 

Говори се, че от идната година вече ще се продават колите у нас като се изградят представителства. Докато завода не заработи всичко това са предположения.

 

Друг завод на този етап ми се струва крайно малко вероятно да правят другаде. България предлага по-евтина ръботна ръка от почти всички други ЕУ страни, а производството тук пак е със същия статут - произведено в ЕУ. По-скоро китайците биха разширили вече разработения завод ако капацитета му не достига - много по-изгодно ще им е да направят още две халета там където вече имат подготвен терен, обучен персонал, изграден канал за внос на части и дистрибуция на автомобили и да увеличат капацитета с 50% от колкото да почнат 2 халета от нулата в друга държава. За което можем само да се радваме.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×