rtasev Публикувано 31 Януари, 2013 Share Публикувано 31 Януари, 2013 Колеги имам следния проблем: Заради ненормалната работа на газовата, реших да купя добавка за газ ... И купих. Прилича на добавките за бензин или дизел, пластмасова опаковка с течност. Да, обаче по благоевградските бензиностанции никой не знае как се прави. В мрежата четох, че имало специални накрайници, чрез които течността се всмуква в бутилката, докато се зарежда газ. Та се чудя дали някой от Вас не знае нещо за тези добавки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 1 Февруари, 2013 Share Отговорено 1 Февруари, 2013 За добавката не мога да ти помогна, но ми е интересно какви са симптомите на "ненормалната работа на газовата"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rtasev Отговорено 1 Февруари, 2013 Автор Share Отговорено 1 Февруари, 2013 Пълна догоре работи перфектно. Когато падне нивото около половината започва да прекъсва, сеца и т.н. Когато останат два диода почва истинското приключение. В сервиза: Смяна на свещи - без резултат Ъпдейт и настройки на софтуера - без резултат Предстои отваряне на бутилката и почистване на филтри - дано има резултат Както и да е, въпроса е, че аз добавката я купих и си я имам, и си я пазя, и не мога да я използвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 14 Февруари, 2013 Share Отговорено 14 Февруари, 2013 Здравей колега, на времето по бензиностанциите на Лукойл ,ако не бъркам се предлагаше добавка за газ в отделни флакони, при зареждане поставяха някаква приставка в която се изипва съдържанието на флакона и в/у нея се поставя пистолета за газта, така добавката се вкарва заедно със зареждането на газ. Сега явно направо я добавят към газта защото става дума за т.н. "блу-форс" на техните бензиностанции. Нямам спомен точно как излеждаше приставката , тъй като само веднъж съм купувал и зареждал такова нещо , не забелязах някакъв ефект. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts