Новобранец Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Здравейте колеги, Имам следния проблем. Искам да дам главата на мотора за шлайфане, но в моя град няма къде и трябва да я закарам до София, а не ми се мъкне всичко. Трябва да сваля бронзовата част от снимката, за да махна рейката и след това да сваля колекторни те тръби. Някой може ли да ми помогне и да ми каже как да го направя? Благодаря предварително! Поздрави на всички, Владислав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новобранец Posted October 2, 2022 Author Share Posted October 2, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новобранец Posted October 2, 2022 Author Share Posted October 2, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мариян Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Принципно това не е газова рейка, но няма значение. Значи сваляш телчето дърпаш нагоре дюзата и след това с гарги (това са клещи ) развиваш бронзовата чашка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новобранец Posted October 2, 2022 Author Share Posted October 2, 2022 Здравей, Мариян, Много ти благодаря за отговора, наистина!! Признавам си, че не разбирам много от коли и не познавам много от частите 🙂. Преди да пиша във форума, бях махнал скобата и бях стигнал до тази бронзова чашка. В интерес на истината, много си мислех и аз да ползвам гарги, но се размисли, защото си представях, че е нужен специален инструмент, с който се одвива тази чашка. Помислих си, че може би газаджиите имат такъв инструмент, защото ако се отвива с гарги, не можах да си представя, че се завива после пак с гарги. Благодаря отново за коментара. Ще те послушам и ще вкарам гаргите в употреба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts