Andro Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) Здравейте колеги...смених лявото каре миналата година,сега се счупи дясното каре, и се оказа че има разлика в броя на шлиците откъм полуоската ,лявото е 33 а дясното е 25 шлици...някой знае ли каталожен номер на карето...?или от какво става...?ховър h3...2008 г. Edited July 7, 2021 by Andro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 Здравейте...открих карето,след толкова търсене...чак от Унгария дойде за три дни...това му е номера който ми дадоха от магазина( GSP 826007 )….. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniatanasov Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 39 minutes ago, Andro said: Здравейте...открих карето,след толкова търсене...чак от Унгария дойде за три дни...това му е номера който ми дадоха от магазина( GSP 826007 )….. Благодаря, аз вече почнах да водя частите на списък още преди да са ми потрябвали 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts