Andro Публикувано 6 Юли, 2021 Share Публикувано 6 Юли, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги...смених лявото каре миналата година,сега се счупи дясното каре, и се оказа че има разлика в броя на шлиците откъм полуоската ,лявото е 33 а дясното е 25 шлици...някой знае ли каталожен номер на карето...?или от какво става...?ховър h3...2008 г. Редактирано 7 Юли, 2021 от Andro Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Andro Отговорено 17 Юли, 2021 Автор Share Отговорено 17 Юли, 2021 Здравейте...открих карето,след толкова търсене...чак от Унгария дойде за три дни...това му е номера който ми дадоха от магазина( GSP 826007 )….. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 17 Юли, 2021 Share Отговорено 17 Юли, 2021 39 minutes ago, Andro said: Здравейте...открих карето,след толкова търсене...чак от Унгария дойде за три дни...това му е номера който ми дадоха от магазина( GSP 826007 )….. Благодаря, аз вече почнах да водя частите на списък още преди да са ми потрябвали 😁 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts