admin Публикувано 25 Юли, 2012 Share Публикувано 25 Юли, 2012 По данни на Националната асоциация на лекотоварни автомобили на Китай - NPCA, SUV моделът с индекс Hover H6 (горната снимка), който се очаква да започне да се произвежда в завода на Литекс Моторс край Ловеч съвсем скоро, бележи рекордно увеличение на продажбите. Повече тук: http://fakti.bg/avto/44448-hover-h6-i-voleex-c30-narediha-great-wall-v-top-10-po-prodajbi-v-kitai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Прочетете мненията след статията..... Определено ми прави впечатление крайно острите мнения за нещо което още го няма в европа и в частност в България. Явно конкуренцията не спи, защото за тази цена друга кола в този клас с тези екстри няма - имам в предвид и пикапа и малката количка, за джипа не съм наясно там с цените. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 31 Юли, 2012 Share Отговорено 31 Юли, 2012 Абсолютно! Те освен това разбиха според мен с новия лизинг за Волекс. Направи ми впечатление, че и други конкурентни марки пуснаха разни летни предложения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts