admin 149 Posted July 25, 2012 По данни на Националната асоциация на лекотоварни автомобили на Китай - NPCA, SUV моделът с индекс Hover H6 (горната снимка), който се очаква да започне да се произвежда в завода на Литекс Моторс край Ловеч съвсем скоро, бележи рекордно увеличение на продажбите. Повече тук: http://fakti.bg/avto/44448-hover-h6-i-voleex-c30-narediha-great-wall-v-top-10-po-prodajbi-v-kitai Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZealoT 3 Posted July 26, 2012 Прочетете мненията след статията..... Определено ми прави впечатление крайно острите мнения за нещо което още го няма в европа и в частност в България. Явно конкуренцията не спи, защото за тази цена друга кола в този клас с тези екстри няма - имам в предвид и пикапа и малката количка, за джипа не съм наясно там с цените. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kida24 2 Posted July 31, 2012 Абсолютно! Те освен това разбиха според мен с новия лизинг за Волекс. Направи ми впечатление, че и други конкурентни марки пуснаха разни летни предложения. Quote Share this post Link to post Share on other sites