Jump to content

ПОМОЩ за окачване на CUV

Recommended Posts

Здравейте колеги аз съм "KTY", но съм с нова регистрация, че си изгубих паролите :)

Предстои ми смяна на :

1.Горни селенови втулки на предните носачи.

2.Външни кормилни накрайници.

3.Тампони на долните надлъжни задни щанги.

4.Пълни ремонтни комплекти на предни и задни спирачни апарати.

5.Датчик на перката.

Както си мислех ,че всичко е от Фронтера, така се оказа че не е точно така.

Миналата година купих предни накладки купих от Евро 07 като ми дадоха три комплекта за да пробвам и едните паснаха. Задните са от Фронтера А. 

Също тогава сменях тампоните на задните горни щанги , колега от форума ми каза че са от Терано 2 и паснаха идеално.

Проблема сега е ,че след като прочетох целият раздел, извадих всички таблици и каталози които са сложили колегите .....излизат само номера и части в руски сайтове или номерата на оригиналните части от магазина на Great Wall .

Много моля ако някой колега е купувал тези части от БГ магазин и има номерата нека ми сподели.

Ако някой знае със сигурност от какво стават нека сподели.

За ЕДНА горна задна щанга в Great Wall ми искаха 315 лв, а два тампона за Терано 2 струваха 24 лв .

Ако някой знае дали тампоните на горните и долните задни щанги са еднакви, също ще ми е от полза.

Знам ,че е най лесно да разглобя и да търся ,но ако го разглобим на подемника и не намерим нещо ще блокирам автосервиза за дни :) 

Благодаря ви предварително.

Edited by Красимир Йотов

• 2 weeks later...

Какво точно очакваш? Тези машини са сглоби чарк..... Всяка е различна според това какво бай Китаец е имал налично! Ако някой ти напише вземи това, после ще кажеш Не става..... Е така е, сваляш и вземаш същото. Части има, ама не знаеш на твоята какво е, за това и в магазина не им се занимава, че често се сменя по няколко пъти частта докато излезе твоята. Без значение Какво пише в каталога. Гадно, но еФтино 🤣🤣🤣🤣

• 2 weeks later...

Не всички са сменяли такива части,аз също,все още съм на 52000 км, но следя от интерес. Успех с намирането и се надявам да споделиш.