cna Публикувано 8 Март, 2021 Share Публикувано 8 Март, 2021 Колеги, развали ми се електронниката на бравата на шофьорската врата. Ако някой има работеща брава и не му трябва моля да пише лично или да се обади на 0899916280, да се разберем на разумна цена. Преди да си поръчам от алито. Ховъра е 11та година, ако е от значение. Делчо Раднев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 9 Март, 2021 Share Отговорено 9 Март, 2021 Здравей колега,имах същия проблем и си поръчах от Алито,пристигна,монтирах и проблем.Когато всички врати са заключени,шофьорската ба която смених елемента е отключена и обратно.Всичко бе сглобено както трябва ,буксата няма как да я объркаш.Реших проблема ,като срязах двата кабела задвижващи ел.моторчето (в снопа са четири) и ги превързахна кръст и готово всичко се оправи.Може на теб да не се случи и да дойде всичко да е наред. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 10 Март, 2021 Автор Share Отговорено 10 Март, 2021 Благодаря колега. Ще поръчвам от алито и аз, оказва се че никъде няма счупен Ховър с налична брава... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 12 Март, 2021 Share Отговорено 12 Март, 2021 На 10.03.2021 г. at 8:30, cna написа: Благодаря колега. Ще поръчвам от алито и аз, оказва се че никъде няма счупен Ховър с налична брава... Има колега,просто на търгашите не им се разглобява че после не можели да си продадат вратата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts