онзи Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Здравейте колеги от няколко месеца имам пикап внос от Италия произведен 2009 година и в Столицата не мога да намеря магазин за авточасти в който да влезна и да си купя някаква част без да ми кажат "о за ТОВА" нямаме части само при изричането на марката на автомобила. И съответно трябва да я сваля тази част и да обикалям магазините докато на някой му се доработи и реши да си размърда пръста и да ми намери това което ми трябва. Въпросът ми е дали някой знае магазин в който ще ми продадат части за тази кола с удоволствие. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasimirr Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) Части за двигател търсиш през митсубиши с код на двигател 6G64 за моделите Л200 до 2000г и за аутлендър след 2000г,а за ходовата през фронтера. За Стийд,Н3 и Н5 има теми за по-важните части по различните агрегати - ще ти се наложи да попрочетеш малко ако искаш да ти е по-лесно като търсиш части. Edited January 19, 2021 by Krasimirr текст Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
онзи Posted January 10, 2021 Author Share Posted January 10, 2021 Много благодаря колега. Супер полезна информация, а за фронтера има ли значение коя година и какъв двигател бшагодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts