Jump to content

Лизинг схема


Reaper
 Share

Recommended Posts

Добър ден!Извинявам се ако пиша на грешното място но искам да попитам дали някой може да даде повече информация за лизинговия начин на плащане.В сайта на Great Wall информацията е доста ограничена.Някой дали има информация какви са условията за кандидатстване,трябва ли да се доказва доход.По принцип при други производители на автомобили някой искат доказване на доход други не, но съответно при тези които не искат лихвата е различна от тази която се посочва в сайтовете.Благодаря предварително за информацията.

Link to comment
Share on other sites

Надали тук във фен форума има човек, който може да ти даде по-вярна информация от кой да е дилър на марката. На сайта на Литекс моторс има изредени всички дилъри и съответните им контакти. Звънни един телефон и там веднага ще ти дадат нужната информация!

Link to comment
Share on other sites

В общи линии това, което се изисква е да предоставиш служебна белешка за доходите от работодателя. повечето фирми си имат изготвена типова бланка за тази цел. Служебната бежка трябва да е за конкретен лизингодател. В случай че не си на трудов договор незнам каква е процедурата. В общия случай, като при всеки кредит се гледа като ти се приспадне вноската по лизинга да ти остават пари за нормално съществуване.

 

Най-точна информация може да получиш в дилърската мрежа, като ти сметнат и различните случай с първоначална вноска и така нататък. Вариянти има много и зависи от частния случай.

 

Успех.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...