alfabg Публикувано 4 Март, 2012 Share Публикувано 4 Март, 2012 Здравейте! Искам да попитам ако някои знае очаква ли се да има Buy Back за Hover 5? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Отговорено 5 Март, 2012 Share Отговорено 5 Март, 2012 Здравейте! Искам да попитам ако някои знае очаква ли се да има Buy Back за Hover 5? Това зависи от дилъра от когото си купуваш. Поне при мен, след като разпитах - има възможност за промяна в лизинговия план след като подмениш возилото. Употребяваното го пускат на друга схема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 5 Март, 2012 Share Отговорено 5 Март, 2012 Малко е рано. Със сигурност ще има върнати от лизинг автомобили, както при всички други марки, които могат да се продават (не е точно "Buy Back"), най-вероятно ще има и подменени гаранционни автомобили за по-нов модел + доплащане, но имайки предвид, че марката е на пазара буквално от месеци, то още е рано това да стане масова практика - най-много да изпадне някое изключение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 5 Март, 2012 Share Отговорено 5 Март, 2012 ако в момента изпадне такъв автомобил, то вероятно ще е от недоволен клиент, а не за сменен с нов автомобил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Отговорено 5 Март, 2012 Share Отговорено 5 Март, 2012 ако в момента изпадне такъв автомобил, то вероятно ще е от недоволен клиент, а не за сменен с нов автомобил Не изключвай възможността и за неплатежоспособен... криза е... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 5 Март, 2012 Share Отговорено 5 Март, 2012 аз не бих си купил такъв автомобил, защото ако за 6 месеца не си е направил разчет на приходите/разходите си представям какво стопанисване е направил на автомобила Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alfabg Отговорено 5 Март, 2012 Автор Share Отговорено 5 Март, 2012 Днес ми казаха,че има buy back т.е.ако излезе новия модел си доплащаш и караш! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts