Jump to content

Забелязан пропуск или неволна грешка в сайта на Great Wall

Boy3M
 Share

Recommended Posts

Здравейте,

днес като преглеждах сайта и се натъкнах на "вероятна грешка" и се замислих,че Admin може да бъде нашата връзка с ЛитексМоторс, респ.хората поддържащи сайта.

Така за бъдещ период те биха намерили в наше лице един коректив,обединяващ хора с интерес от автосредите и фенове,събрани около идеята кола-Made in Lovech.

Това е цитата:

"Автомобилите от Литекс Моторс са с топ оборудване, топ цена, 5 години пълна гаранция и данъчен кредит. За моделите с бензинов двигател компанията предлага и фабрична газова уредба, която запазва мощността на автомобила и намалява разходите за гориво с над 70%. В тази връзка Литекс Моторс ще си партнира с водещ световен производител на LPG системи."

http://www.greatwall...vtomobili-.html

Според мен става дума за техническа грешка и ако приемем цифрата седем за точна-7% икономия ми звучи съвсем логично.

Ако ви хареса тази идея може в тази тема да споделяме и наши виждания относно развитието на сайта на GWM.

В същност имам и още едно предложение:

Секция за Test drive заявка,където всеки желаещ би могъл да изпробва възможностите на желан от него автомобил.

П.П.Ха...това ми е първата пусната тема в този форум.Нека да е хаирлия.....

:computer:

Не виждам никаква грешка. Има се предвид разходите за гориво под формата на пари!

Т.е. разликата, която се получава от различната цена на горивата газ/бензин... Както и да го смяташ е в този диапазон (естествено при уговорката, че е смятано в определен момент/определено съотношение на цените).