Boy3M Публикувано 16 Декември, 2011 Share Публикувано 16 Декември, 2011 Здравейте, днес като преглеждах сайта и се натъкнах на "вероятна грешка" и се замислих,че Admin може да бъде нашата връзка с ЛитексМоторс, респ.хората поддържащи сайта. Така за бъдещ период те биха намерили в наше лице един коректив,обединяващ хора с интерес от автосредите и фенове,събрани около идеята кола-Made in Lovech. Това е цитата: "Автомобилите от Литекс Моторс са с топ оборудване, топ цена, 5 години пълна гаранция и данъчен кредит. За моделите с бензинов двигател компанията предлага и фабрична газова уредба, която запазва мощността на автомобила и намалява разходите за гориво с над 70%. В тази връзка Литекс Моторс ще си партнира с водещ световен производител на LPG системи." http://www.greatwall...vtomobili-.html Според мен става дума за техническа грешка и ако приемем цифрата седем за точна-7% икономия ми звучи съвсем логично. Ако ви хареса тази идея може в тази тема да споделяме и наши виждания относно развитието на сайта на GWM. В същност имам и още едно предложение: Секция за Test drive заявка,където всеки желаещ би могъл да изпробва възможностите на желан от него автомобил. П.П.Ха...това ми е първата пусната тема в този форум.Нека да е хаирлия..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 Не виждам никаква грешка. Има се предвид разходите за гориво под формата на пари! Т.е. разликата, която се получава от различната цена на горивата газ/бензин... Както и да го смяташ е в този диапазон (естествено при уговорката, че е смятано в определен момент/определено съотношение на цените). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boy3M Отговорено 16 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 16 Декември, 2011 Даааааа...абсолютно точно. Недоглеждането е от моя страна. Благодаря Boyko23. П.П.Admin ако прецени темата за ненужна да я прати в коша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts