Jump to content

Ппоблем с отварянето на вратите

paco71
 Share

Recommended Posts

Сутрин когаго паднат темературите не мога да  отворя вратите , отклучвам ги  с дистанционното  но  когато  хвана дръжката и  я дръпна отново  се заключват пробвах  да ги  оставя оключени  пак  същата работа или ако евентуално  някоя врата се отвори и успея да влезна вътре  след мен се затваря и  пак  не може да се отвори  докато  не се стопли колата.  Във фирмата имаме няколко  Great  Wall  и на всички  е така , чакаме да напече слънце че да можем  да ги  караме. Някакви  идеи .

И при мен беше така.

Замръзваше дръжката на вратата на водача и не може да се върне до край самата дръжка или лостовата система предполагам,не знам.

Напръсках с ВД-40 обилно навсякъде където може да се пръсне по дръжки,брави,"раздвижих" я брой пъти и се оправи отключването/заключването за сега.

Голям екшън е когато си вътре и прозореца е обледен-нямаш излизане от колата докато някой не разбута дръжката от външна страна.

За мен е или липса на смазка или са използвали неправилната за целта и от студа нещо заклинва,но…..

Ако не е това остава модула който е в жабката,но на всичките ви коли да е кофти....-не знам.