paco71 Публикувано 2 Януари, 2019 Share Публикувано 2 Януари, 2019 Сутрин когаго паднат темературите не мога да отворя вратите , отклучвам ги с дистанционното но когато хвана дръжката и я дръпна отново се заключват пробвах да ги оставя оключени пак същата работа или ако евентуално някоя врата се отвори и успея да влезна вътре след мен се затваря и пак не може да се отвори докато не се стопли колата. Във фирмата имаме няколко Great Wall и на всички е така , чакаме да напече слънце че да можем да ги караме. Някакви идеи . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 3 Януари, 2019 Share Отговорено 3 Януари, 2019 И при мен беше така. Замръзваше дръжката на вратата на водача и не може да се върне до край самата дръжка или лостовата система предполагам,не знам. Напръсках с ВД-40 обилно навсякъде където може да се пръсне по дръжки,брави,"раздвижих" я брой пъти и се оправи отключването/заключването за сега. Голям екшън е когато си вътре и прозореца е обледен-нямаш излизане от колата докато някой не разбута дръжката от външна страна. За мен е или липса на смазка или са използвали неправилната за целта и от студа нещо заклинва,но….. Ако не е това остава модула който е в жабката,но на всичките ви коли да е кофти....-не знам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts