boldrick Публикувано 25 Юли, 2018 Share Публикувано 25 Юли, 2018 Здавейте, отскоро имам проблем със запалването.След преглед в сервиз се оказа,че стартера е наред,а проблема е в самия клеморед на ключа,но майстора отказа да го разглобява защото не подлежал на ремонт или почистване.Проблема се получава когато колата се нагрее от слънцето и излежда нещо слепва в самия клеморед.След почукване пали,но е много неприятно ,а и не знам кога ще ме остави на пътя.Та въпроса ми е може ли да се почисти тоя клеморед или единствения вариант е да се замени с нов? И ако е за смяна от къде може да се поръча такъв?Джипа е Хувър 3, 200г,бензин 2,4, 4х4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 26 Юли, 2018 Share Отговорено 26 Юли, 2018 Здравей, ако си сигурен за клеморрда можеш да си поръчаш от алиекспрес. При мен проблема се оказа в бендикса, че не всеки път изхвърля, а на външен вид беше Ок. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boldrick Отговорено 27 Юли, 2018 Автор Share Отговорено 27 Юли, 2018 Сигурно е на 100 % ,че проблема е в клемореда .Поръчах от нашите тук Грейт Уол за 22лв,но се оказа ,че не пасва,въпреки,че на външен вид са еднакви.А в алито търсих,но не открих нищо. Ако имаш идея как да го напиша или имаш линк пращай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts