Etichka Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Бях писала по-рано, че имам проблем с паленето, смениха ми свещите и буксата на стартера, след няколко дни проблема пак се появи, закарах я пак, този път са решили да сменят бензиновата помпа, защото нямала достатъчно налягане. Не ми казаха по телефона, съответно не носех толкова пари в мен и не съм я платила все още. Междувременно спирам на магазина, излизам, въртя ключа ни звук, ни картина, звъня аз на сервиза, пращат техника да си тръгне по-рано и идва да ми помогне.Вдига капака и ми казва, ето тази букса на стартера е за смяна, виж палчето и го няма, докарай я да го сменя, съответно аз казах, че вече съм платила и букса и смяната и, човека каза незнам, не съм го сменял аз. Съответно вече съм лееко изнервена, колата е в гаранция, тая бензинова помпа за консуматив ли я смятат или се опитват, да вземат пари от две места? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_ivo Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Кой сервиз ви обслужва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etichka Posted June 18, 2018 Author Share Posted June 18, 2018 В момента този в Бояна, мисля че се казва Тандер, в Митвас бях преди това, но там пък ми твърдяха, че няма проблем, а за мен е видимо, че има. Вече незнам как да реагирам и какво да правя, честно казано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts