georgekodinov Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Колеги, днес сутринта ме остави машината в студа. Въртях, въртях дори и не замириса на бензин. Като се стопли по обед и запали от веднъж пак. Имам и газова, ама то си пали на бензин. Идеи някакви каво може да е ? Посъветваха ме да слагам добавка в бензина защото може да има вода в него и да е била замръзнала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kan4o Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Ако има вода добавката не помага- тя вдига октановото число. За водата помага спирта за горене, защото я разтваря в себе си и се разтваря в бензина...ако сте чели "Те се сражаваха за родината" сибиряка редник Иван така отделя спирта от керосина. Сложи поне 500 грама син спирт за горене и подвижи да се раттръска и разтвори добре водата в спирта. Освен това водата е по тежка и е на дъното на резервоара. помисли и за това....Успех!!! После дай инфо..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts