kriss1 Публикувано 17 Юли, 2017 Share Публикувано 17 Юли, 2017 Здравейте,днес ми пристигна и монтирах защита на картера,раздатката и скоростната кутия,3 части.Защитата е от 2мм ламарина, производство на RIVAL Русия.Дълго се чудих дали да взема комплекта ,тъй като пишеше ,че е само за Стийд и Ховер 2.0 дизел,но цената ме накара да я купя.Моя Ховер 5 е бензинов ,но всичко пасна без никакви побългарявания.В комплекта има всички монтажни планки и болтове .Ето снимки от брошурата,тъй като бързах да я монтирам изпреварвайки дъждовния облак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 17 Юли, 2017 Share Отговорено 17 Юли, 2017 И колко е това удоволствие. Курса е 1:32 нали, смятаме....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 17 Юли, 2017 Автор Share Отговорено 17 Юли, 2017 Купих я от обява във бълг. сайт за продажби за 330 лева и си платих доставката.Не съм се интересувал от къде я има продавача,беше в заводската опаковка неразпечатвана.Каза,че я продава повече от година и цената беше по висока,но след коментар се редуцира до посочената. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts