SDM Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Здравейте колеги, имам проблем с ДВД-то на моя HOVER CUV. Понякога като го включа и започва да пищи 2-3мин, след което спира пищенето и започва да свири. Дисплея показва само когато увеличавам звука, когато включа оригинален ДВД диск, говора или музиката се чува, но картина не се появява. Понякога пък дисплея става бял и нищо не се вижда. Пробвах като откачих акумулатора за една вечер и после пак го закачих, за да може ако има някаква грешка да се изчисти, но няма промяна. Някой от Вас имал ли е подобен проблем? Случайно да знаете на какво се дължи това и как може да бъде отстранен проблема? Благодаря предварително на всички отзовали се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDM Posted June 11, 2017 Author Share Posted June 11, 2017 Здавейте колеги, колега ми каза да разкача плюса и минуса на акумулатора за една вечер. Пробвах и ДВД-то се оправи, явно е имало някаква грешка, която по този безболезнен начин се изчисти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrunkBuda Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Пиша тук, за да не отварям нова тема. Имам питане свързано с медията и климатика. Възможно ли е да сложа на CUV- то контролен център на медия и климатик от H5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniatanasov Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Ами май не, таблата са различни визуално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts