vencibull Публикувано 21 Април, 2017 Share Публикувано 21 Април, 2017 Здравейте всички, Решил съм да си поръчвам бодилифт комплект и филтри от тук http://www.adiom55.com/bodygreatwall Цената е смешна, но ми искат 85 $ за доставка до адрес в България. Ако някой си хареса нещо от сайта и е готов да споделим шипинга- да ми пише. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 22 Април, 2017 Автор Share Отговорено 22 Април, 2017 Може и да ми звъннете 0894 26 81 82 - Венци. Ако се съберем 4-5 души доставката ще ни дойде по 20$. Филтри за 35лв, без горивен, нямат в тоя сайт и лифт комплекта е между 80 и 100лв в зависимост от височината. Никой ли не му трябва да вкара по големи гуми? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 27 Април, 2017 Share Отговорено 27 Април, 2017 Здравей колега ,този лифт като гледам е от "сиромашкия",проявявам интерес,но интересувал ли си се колко см. е най удачния размер за да не се променя драстично ъгъла на каретата на пръта за управление и дали няма да се наложи да се удължава и самия прът? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 28 Април, 2017 Автор Share Отговорено 28 Април, 2017 (Редактирано) 30мм е максимума при който не се налага удължаване на кардана за управление. Също така при h5 при над 30мм може да се наложи интервенция по купето за да може да се включват 2ра, задна и 4та предавки. Бодилифта се прави за да се вмъкнат по-големи гуми, но с него не се променя хода на окачването, дори се намалявя хода нагоре, което влияе отрицателно в определени ситуации. Може да се направи тунинг на окачването но там цената е по сериозна, не само за пружини и амове но и за оправяне на ъгъла на действие по окачването. За сега аз съм се спрял на сиромашкия вариянт, като най-безпроблемен и адекватен в моя случай. Поздрави! Редактирано 28 Април, 2017 от vencibull Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 29 Април, 2017 Share Отговорено 29 Април, 2017 13 hours ago, vencibull said: 30мм е максимума при който не се налага удължаване на кардана за управление. Също така при h5 при над 30мм може да се наложи интервенция по купето за да може да се включват 2ра, задна и 4та предавки. Бодилифта се прави за да се вмъкнат по-големи гуми, но с него не се променя хода на окачването, дори се намалявя хода нагоре, което влияе отрицателно в определени ситуации. Може да се направи тунинг на окачването но там цената е по сериозна, не само за пружини и амове но и за оправяне на ъгъла на действие по окачването. За сега аз съм се спрял на сиромашкия вариянт, като най-безпроблемен и адекватен в моя случай. Поздрави! Благодаря за отговора,така прочетох и в руските сайтове за 30мм,за сега ще се въздържа от промяна ,вече купих нови гуми 235/75/15 (30/9.5/15) тъй като 31 не стават без лифт и няма смисъл да влизам в приключения.Дано се съберат достатъчно желаещи да направитя сделка . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 29 Април, 2017 Автор Share Отговорено 29 Април, 2017 15ки джанти лесно ли се слагат? Трябва ли да са с отрицателен офсет за да не пречат на спирачките? От къде взе джантите ако не е тайна, и аз имам интерес към 15ки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 2 Май, 2017 Share Отговорено 2 Май, 2017 (Редактирано) On 29.04.2017 г. at 3:07 PM, vencibull said: 15ки джанти лесно ли се слагат? Трябва ли да са с отрицателен офсет за да не пречат на спирачките? От къде взе джантите ако не е тайна, и аз имам интерес към 15ки. Купих ги втора употреба,задължително е да са с отрицателно ЕТ,защото инае ще опират в супортите,само съм им правил пластмасови втулки за централния отвор,тъй като от японците централните отвори са по големи от нашите.Тези специално са на 108мм ,на нас е 100мм иначе няма проблем. Редактирано 2 Май, 2017 от kriss1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 2 Май, 2017 Автор Share Отговорено 2 Май, 2017 (Редактирано) 4 hours ago, kriss1 said: Купих ги втора употреба,задължително е да са с отрицателно ЕТ,защото инае ще опират в супортите,само съм им правил пластмасови втулки за централния отвор,тъй като от японците централните отвори са по големи от нашите.Тези специално са на 108мм ,на нас е 100мм иначе няма проблем. С това отрицателно ет колко излизат? Хвърлят ли лайна по вратите ? Колко инча са джантите 7J ли? И какъв размер са твоите като цяло - и гуми и джанти? Поздрави! Редактирано 2 Май, 2017 от vencibull Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 4 Май, 2017 Share Отговорено 4 Май, 2017 On 2.05.2017 г. at 7:53 PM, vencibull said: С това отрицателно ет колко излизат? Хвърлят ли лайна по вратите ? Колко инча са джантите 7J ли? И какъв размер са твоите като цяло - и гуми и джанти? Поздрави! Хвърлят ,и поради това съм сложил едни калобрани от Фронтера отпред,забелязват се на снимката,гумите са 235/75/15 нови,джантите са 15 цола ЕТ-6, 7J, 6X139,7 централен отвор 108мм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 4 Май, 2017 Автор Share Отговорено 4 Май, 2017 (Редактирано) Руснаците продават едни уширители на калниците, уникално изглеждат и са доста практични. Мерил ли си колко кг. са гумите с джантите? Тва изнасяне настрани не знам колко ще повлияе на ходовата част. Ако някой има навит за уширителите може да потърся и проверя условия за доставка и да мъдриме нещо. Към 350лв са, доставката едва ли ще е много евтина ама може би ако сме повече хора ще е изгодно. http://www.russ-artel.ru/catalog/great-wall-hover-h5-2011-2016/rasshiriteli-kolesnyh-arok/rasshiriteli-kolesnyh-arok-rg-060602.html Поздрави. Редактирано 4 Май, 2017 от vencibull Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 7 Май, 2017 Share Отговорено 7 Май, 2017 On 4.05.2017 г. at 7:51 PM, vencibull said: Руснаците продават едни уширители на калниците, уникално изглеждат и са доста практични. Мерил ли си колко кг. са гумите с джантите? Тва изнасяне настрани не знам колко ще повлияе на ходовата част. Ако някой има навит за уширителите може да потърся и проверя условия за доставка и да мъдриме нещо. Към 350лв са, доставката едва ли ще е много евтина ама може би ако сме повече хора ще е изгодно. http://www.russ-artel.ru/catalog/great-wall-hover-h5-2011-2016/rasshiriteli-kolesnyh-arok/rasshiriteli-kolesnyh-arok-rg-060602.html Поздрави. Не съм се замислял за уширители,но изглеждат добре.Мисля за защита на картера раздатката и скоростите,но освен в представителството има само в руските сайтове и не доставят в БГ.Питал ли си за тези уширители ще искат ли да ги доставят и колко ще струва това удоволствие ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 7 Май, 2017 Автор Share Отговорено 7 Май, 2017 Не съм говорил изобщо, няма желаещи. Само за мен и теб ако е може би към 80-90 долара само за доставката. А за защита можеш да си направиш и тук - има много фирми които се занимават с офроуд тунинг, реално за защитата трябва само да се мери и реже, няма някакви специфики според марката. Повечето случай е около 300-400лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan T Отговорено 11 Май, 2017 Share Отговорено 11 Май, 2017 Здравей vencibull.Имам интерес към бодилифт+3см.Ако е за обща поръчка-аз съм за.0885801532-Иван Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts