stm Публикувано 11 Юли, 2016 Share Публикувано 11 Юли, 2016 Здравейте , изчетох форума , рових в нета , търсих клипове в youtybe и в какви ли не руски сайтове , така и не намерих тема или информация къде се намира филтъра на купето (кабинен филтър, поленов филтър , филтър климатик или както там се нарича ) на това чудо Hover H5 , 2009 г., 2,4 бензин ? Извинявам се че пускам нова тема , но не виждам друг начин да се сдобия с информацията и след това да я направя полезна за всички тук във форума . Със сигурност не е тук където го сменят в този клип : На мястото където е на по -новия модел 2013 г. при мен няма нищо , дори и специално място за филтъра А в нета има филтри които се продават за модела : http://www.aliexpress.com/popular/cabin-air-filter-for-hover-h5.html Някои може ли да помогне ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 12 Юли, 2016 Share Отговорено 12 Юли, 2016 Няма такова животно -наречено филтър за купето!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 12 Юли, 2016 Share Отговорено 12 Юли, 2016 (Редактирано) Здравей, явно не си търсил достатъчно в руските форуми. Просто казано, сваля се вентилатора и филтъра се набутва нагоре в канала. Мисля че не е фабрично измислен да е така, а е до-измислен от някой китаец. Аз като го сложих моя, вътре нямаше стар и в перката на вентилатора имаше една камара листа (заради което бучеше и тресеше вентилатора). За да не съм голословен ето ти темичка с снимки. https://www.drive2.ru/l/4490405/. Определено е по добре с филтъра от колкото без него. Редактирано 12 Юли, 2016 от Niki.A. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 12 Юли, 2016 Автор Share Отговорено 12 Юли, 2016 Здравейте , Колега , какъв филтър сложи ? Този от първата снимка в темата марка MAN или друг ?Ако може инфо от къде си го купил и номера му Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 26 Юли, 2016 Автор Share Отговорено 26 Юли, 2016 Благодарности на колегата Niki A Вече съм с "вграден " въздушен "оригинален" филтър и вече нямам прах в купето.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 28 Юли, 2016 Share Отговорено 28 Юли, 2016 Моля, пак заповядай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts