dodogrg Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Здравейте на всички. Вчера бях на панаира и както се досещате веднага отидох на щанда на Литекс моторс. За пореден път не останах разочарован, даже сега пикапите ми се видяха още по-хубави защото после се преместих при Мицубиши да разгледам техния L 200. Смятам че Стийд не отстъпва по нищо на японската като интериор и екстериор, а да, единствено по цена 33000/59000 лева, за дизела става дума. Пластмасите на мицубишито, особено по вратите бяха с много ниско качество, единствено стереоуредбата беше по лъскава, което не е голяма загуба и бутончетата за управление на климатика- все пак това беше най-високото оборудване.)) Не ми хареса цената на твърдия покрив- 4000 лева ми каза представителя на Литекс. Иначе съм решил да се обзаведа с един пикап в близките месеци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feikot Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Ами а дано ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts