Jump to content

WiFi / Антени / 4G / DC/AC инвертор - ъпгрейд

g.genov
 Share

Recommended Posts

Малко се поглезих и си монтирах В багажника WiFi 4G рутер с две мощни антени и инвертор за 220V

Ето и малко снимки:

ИНВЕРТОРА

post-18802-0-91918300-1443787050_thumb.jpg

WiFi 4G рутер от Max Telecom

post-18802-0-42404800-1443787120_thumb.jpg

Една от антените

post-18802-0-01872100-1443787171_thumb.jpg

РЕЗУЛТАТА (AMG MAX Access Point) .... обхват 400 метра в радиус от колата и 75Mbit убийствен интернет :)

post-18802-0-66339100-1443787302_thumb.jpg

• Upvote 1

Честито!

Един въпрос - какъв е смисълът за теб? 3G-то на телефона не ти ли е достатъчно по принцип? За мен лично това би се оправдало ако прекарвам много време в колата и използвам активно не само телефони, но и лаптопи, таблети и т.н.

Честито!

Един въпрос - какъв е смисълът за теб? 3G-то на телефона не ти ли е достатъчно по принцип? За мен лично това би се оправдало ако прекарвам много време в колата и използвам активно не само телефони, но и лаптопи, таблети и т.н.

Имам един HTC One без SIM карта каде не го ползвам за нищо. Сложил съм му един софтуер да работи, като видео регистратор а записисите в HQ са доста големи и на 32GB карта записва около 20 мин.

Сега като има як интернет филмчетата се ъплоадват директно на мой сървър на който имам 4TB дискове :)

От друга страна имам едно приложение на сървъра на което от същият телефон през интернет подавам GPS кординати през 1 секунда и така траквам маршрута. Удобно е защото колата е служебна (на фирмата ми) и ми спестява писането на пътни листи (пътна книжка).

Има и други ама те са хакерски :)

Това са едни от приложенията...

П.П.

Работата ми е такава, че без качествен интернет навсякъде съм жив загинал. 3G-то е пълен ташак!

Поддържам няколко сървъра а и имам 4 онлайн магазина без нет не става :) А и детето като е в колата гледа яко филми в youtube :)

Edited by g.genov
  • Upvote 2