g.genov Публикувано 2 Октомври, 2015 Share Публикувано 2 Октомври, 2015 Малко се поглезих и си монтирах В багажника WiFi 4G рутер с две мощни антени и инвертор за 220V Ето и малко снимки: ИНВЕРТОРА WiFi 4G рутер от Max Telecom Една от антените РЕЗУЛТАТА (AMG MAX Access Point) .... обхват 400 метра в радиус от колата и 75Mbit убийствен интернет 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 2 Октомври, 2015 Share Отговорено 2 Октомври, 2015 Честито! Един въпрос - какъв е смисълът за теб? 3G-то на телефона не ти ли е достатъчно по принцип? За мен лично това би се оправдало ако прекарвам много време в колата и използвам активно не само телефони, но и лаптопи, таблети и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 2 Октомври, 2015 Автор Share Отговорено 2 Октомври, 2015 (Редактирано) Честито! Един въпрос - какъв е смисълът за теб? 3G-то на телефона не ти ли е достатъчно по принцип? За мен лично това би се оправдало ако прекарвам много време в колата и използвам активно не само телефони, но и лаптопи, таблети и т.н. Имам един HTC One без SIM карта каде не го ползвам за нищо. Сложил съм му един софтуер да работи, като видео регистратор а записисите в HQ са доста големи и на 32GB карта записва около 20 мин. Сега като има як интернет филмчетата се ъплоадват директно на мой сървър на който имам 4TB дискове От друга страна имам едно приложение на сървъра на което от същият телефон през интернет подавам GPS кординати през 1 секунда и така траквам маршрута. Удобно е защото колата е служебна (на фирмата ми) и ми спестява писането на пътни листи (пътна книжка). Има и други ама те са хакерски Това са едни от приложенията... П.П. Работата ми е такава, че без качествен интернет навсякъде съм жив загинал. 3G-то е пълен ташак! Поддържам няколко сървъра а и имам 4 онлайн магазина без нет не става А и детето като е в колата гледа яко филми в youtube Редактирано 2 Октомври, 2015 от g.genov 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts